woensdag 24 februari 2016

Het Padelcircuit groeit in alle opzichten!



Padel Groeit in alle opzichten!

Het padelcircuit 2016 gaat 4-6 maart van start met het La Playa NPB toernooi in Rijswijk. Klik hierom je in te schrijven.



Padel is in o.a. Spanje al groter dan tennis. Op dit moment mag de tennissport als het gaat om leden en totale sport organisatie zich nog steeds een duidelijke nummer 2 van Nederland noemen.

Maar ook in Nederland groeit Padel in alle opzichten. De professionaliteit bij de Padelbond groeit, en ook de padelbanen maken in aantal een groeispurt mee.

Dit is een goede ontwikkeling als het gaat om de Padelsport. Hoe meer locaties hoe meer leden hoe meer wedstrijden hoe meer padelplezier.

Ook als het gaat om padelleveranciers zie je een duidelijke stijging. Ook dit is goed als het gaat om prijsstelling, maar blijf goed opletten als het gaat om kwaliteit! 
Een Padelcourt is niet iets wat "zomaar" even verkocht enof geleverd kan worden. En zeker als het gaat om de opbouw cq fundatie moet men een echte specialist in de arm nemen om te voorkomen dat goedkoop duurkoop wordt.

De Nederlandse PadelBond, ISA-KIWA, NOC*NSF en zelfs de KNLTB kan adviseren als het gaat om professionele banenbouwers.

Ook PadelTotaal mag zich met haar ervaren zus "TennisTotaal" zich tot de categorie baanspecialist voor de Benelux noemen. 

"Wij denken vanuit de grond, net  zoals je een duurzaam huis bouwt begint het bij de fundatie!"
Met al haar ervaring en equipement kan ze dus ook niet anders dan vakwerk af te leveren.

Ondanks dat ze al jarenlang kunstgras op de traditionele  lava onderbouw aanlegt, kiest ze er duidelijk voor om dit niet voorde  Padel-sport te willen aanleggen.
De KroPor opbouw is in haar ogen de enige echte en enkele solide oplossing als het gaat om duurzaam, bespeelbaarheid en kwaliteit!


Waarom?.. Dit leggen ze graag uit mail to PadelTotaal of bel 0524-290752 of 06-20538436





#padel
#padelbaan
#padelbanen
#aanleggen
#padelbouwer
#padelaanleggen
#padelonderbouw
#padelcourt
#padelkooi
#padelprijs






Geen opmerkingen:

Een reactie posten